Result!!!!!!!!!!

Bukan aku xnak bersyukur tapi result aku tok sem 3 x sebaik sem 2, banyak main punya pasal la ni.. tapi nasib baik aku lulus paper akaun. YAHOOOOOOOOO!!!
Terima kasih allah ..hehehehe
Tapi aku kene repeat 1 paper jugak, memang tak sah kot law xrepeat paper..
Paper yang aku kene repeat ialah paper LAW240..!@#$%^&!@#$%
Aku tak sangka aku boleh repeat paper LAW. Tapi memang padan la aku memang x suka subjek yang baca2 ni.
Apa2 pon aku kene kuatkn ati untuk semua itu.
Aku janji sem 4 akan jadi sem yang paling baik dari sem 3.
Aku kene study lebih kuat lagi.
Aku faz mesti boleh mehh!!!!!!!!!!!
HAHAHAHAHAHAHAHHAHA
Nak cerita pasal pointer ke???
tak payah la. Bukan bagus sangat pon.
Okay la untuk orang yang sengal macam aku.,.HAHAHAHA
Tak la sengal sangat sengal sikit jea...
Okay la sampai sini je ok, aku kat cc ni..nk men game dlu..
~SEKIAN~



Terima Kasih Baca Entry Aku, Like kalau Suka :p

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...