Merajuk?? sapa Nak Pujuk???

 Boring betul cuti sem ni, Laptop saya sudah ok!!
Yah00000000000000!!
But, darling saya masih merajuk. HAHAA
dia memang kuat merajuk dan aku malas nak pujuk. Tapi bangun je dari tidur mesti teringat dia.
Nak tahu kenapa dia merajuk?? 
Ala benda kecik je pon, hari rabu aku jumpa dia dekat banda baru salak, dia suruh aku hantar resume dia yang tertinggal dalam kereta aku. So, bangun dari tidur aku terus gosok gigi dan cuci muka terus start kereta gi anta resume dia. Dalam pukul 9.50 am aku sampai bandar baru salak.
Lepas itu,kita orang borak2 jap. Tiba2 dia kata dia nak ikut aku balik sebab dia tak keje. Tiap kali cuti dia memang selalu di rumah aku, family aku okay je. Selagi kita orang tahu jaga batas parent aku tak marah. Adik aku pon memang suka kalau dia ada, sebab dorang memang sekepala. HAHAHA
Tapi aku cakap dekat dia *tak boleh, sayang duduk sini je,kalau ikut aku balik nanti besok tak gi kerja*
So, dia pon touching dan cakap *okay,fine jangan datang sini lagi*
LOL
Aku pon malas nak bertekak, start kete dan bla dari situ.
Tapi sayang aku rindu kau ni, jangan la kau merajuk lagi.
 SORRY!!!






Terima Kasih Baca Entry Aku, Like kalau Suka :p

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...