THEDOMPYONG21

Bila start cuti sem ini, memang mati kutu la otak aku nak buat apa. Makan tidur makan tidur jela keje aku
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
Buka mata je mesti aku menghadap lappy sampai la ke malam.
Nak jalan-jalan poket memang tengah pokai gila, So duduk rumah jela.
Khamis ni aku nak try cari part time job la, sambil isi masa lapang dapt jugak aku
duit poket sikit. Lagipun cuti sem sebulan lebih je.
Bukak sem nanti nak kena bayar duit yuran lagi, duit buku lagi.
Adoi pening kepala aku nak fikir. Kereta aku pon belum hantar service lagi.
Satu sen pon aku tak ada duit, apa lagi nak bayar service kete.
Haiisshhh.
Nak pinjam dengan kawan-kawan bukan senang, tapi nasib baik 
ada juga kawan yang bagi aku pinjam. HEHEHE
Nasib baik dia jenis yang memahami.
Tak banyak pon aku pinjam, RM 30.00 je..
Hujung bulan aku ganti balik. HUHU
Dengan masa yang banyak terbuang aku pon makin hari makin tak tahu apa nak buat.
So aku layan movie kat youtube jela. Nak download movie aku malas, lagipon broadband line macam
taik. Bayar bulan-bulan bukan main mahal, tapi
line macam !@#$%^&(*&^. Hurrrhhhhhhhh
Sinetron indon memang aku tak layan, kalau filem seram indonesia okay lak cikit.
Darling aku memang suka layan cite indon, so dia suggest dekat aku satu channel indonesia
yang ada banyak filem seram.
Channel yang aku maksudkan ialah: 
THEDOMPYONG21
macam ni la rupa channel tu, korang pilih jela cite apa korang nak tengok.

Kalau aku, aku pilih filem seram je. Antara filem seram komedi yang best :
POCONG NGESOT & KUNTILANAK KESURUPAN.
Kalau yang lucu korang try tengok :
NAMAKU DICK
cite namaku dick ni serius lawak nak mampos, sesuai untuk lelaki yang suka
pasang2 (awek lebih dr satu)
Korang try sendiri la k..
~SEKIAN ~



Terima Kasih Baca Entry Aku, Like kalau Suka :p

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...