Fazadly Pandai Melukis???

Photobucket

Hari ini aku tak tahu nak update pasal apa, so aku buat menu tab kat blog aku. 
CANTIK TAK MENU TAB AKU??? (~poyo)
Buat masa ni link dia aku main hamtam jea. HAHAHA
Aku pandai lukis kalau korang nak tau!!! (pandai la sangat)
Hari tu aku kemas bilik aku, aku buang meja belajar aku. Sebab aku dah boring dgn meja tu,
nak mintak kat mak aku meja baru la.
Dalam proses kemas mengemas aku terjumpa something,
nak tau???Aku terjumpa lukisan aku masa aku form 5.
Aku bukan budak seni tapi aku budak LK (Lukisan Kejuteraan)
LK aku Spm dpt A+
ikutkan aku memang minat gila lukisan mcm itu, tapi tak ada rezeki ambik dip dlm
lukisan kejuteraan. Aku plan abis dip nk try apply ambik course yang kena mengena dgn LK.
Sebab nak sambung akaun, mmg aku tak nak. Susah sial akaun!!!
 So ni la lukisan aku time kanak2 ribena lg. HAHAHA

 CANTIK?? 


Terima Kasih Baca Entry Aku, Like kalau Suka :p

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...