Selamanya

Photobucket

Semalam dalam pukul 12.30 am syg aku tiba2 kol

A: hello,syg jemput aku di cempaka skrg
F: cempaka?? asl dekat cempaka?? tak kerja ke??
A: Baru aku balik ni,kunci rumah nda ada. Dorang bawa kunci semua.
F: yela2, tunggu jap lg 15min aku sampai.
A: okay2, cpt tau jn lama2. Aku tunggu di simpang ke sekolah tu.
F: okay bha!!!

Sampai2 dekat cempaka (*dlm kereta)

F: kenapa gi cempaka lau kunci bilik tak ada?
A: dorang dua bergaduh, aku nda tau psl apa tiba2, yg sorang tu kata dkt aku 
"kalau nk slmt kau ikut di tmpat yg sorang tu.
smpai2 di cmpaka aku kol yg sorang tu nda mgangkat telefon.
F: apa psl dorang gaduh kau yg kena??
A: ndaa tau dorang dua itu, mls aku mo campur.
F: suka korang la. Besok mana nk tidur??
A: itu la, nanti besok aku telefon dorang tanya.
F: yela, pape besok kol aku.
A: okay :(

Sampai2 rumah kita org msk mee sedaap mkn sama2. Lepas mkn kita org
tgk movie kat youtube. Syg aku aku ajak tgk movie indon.
Ikut ati mls aku nk layan tp trpaksa kang merajuk plak.

kita org tgk cerita tajuk ~SELAMANYA~
*cerita indon



Ini cuma trailer je, korang try la tgk yg ada part1,part2
end dia part11.
Boleh la tok org yg ska cte jiwang ..haha
Okay la, bye
~SEKIAN~


Terima Kasih Baca Entry Aku, Like kalau Suka :p

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...