New Look

Photobucket

Hari ini hari last cuti aku untuk cuti semester 3. Besok dah start sem baru
SEMESTER 4
So, masa yang sedia ada aku cantikkan blog aku
*cantik la kot, HAHAHAHA
Suka hati aku la blog aku kn. New Look?? apa yg new??
new look tok blog aku la. Kalau dulu ada org dok hina2 blog aku sekarang dorang
kene pikir 10 kali kot baru boleh hina.
huhuhuhu
Harap korang suka dgn penampilan baru blog aku ok :)

Besok aku kene bangun awal sebab kelas aku start pukul 8.00am
*mcm sial betul larr
Baru aku target hrp2 tak dapat kelas pagi hari isnin,
sekali itu yg aku dapat. Kelas FAR200 (akaun). Aku dapat lecturer baru, tak ingat la nama dia
yang penting lec perempuan. Harap2 tak segarang mdm aku sem lps.
Kalau garang2 aku mmg mls nk dtg kelas.
Memang muka MC je aku ni. HAHAHAHAHAHA
Kadang2 lec pon boring dah nak ambik MC aku.. sorry mdm/miss/sir

BEL312 (english) aku dpt lec sama lagi 
Iaitu Sir Nadzeri, kirakan ni dah tiga sem sir ajar aku BEL.
Tapi yg penting aku belum pernah nyanyi dlm kelas sir lg..
Asal kene nyanyi??????????????
Itu yg lain dr lain sikit kelas sir kesayangan aku ni :P
Kalau student masuk selepas dia masuk , student itu kene nyanyi.
Pernah sekali sem lepas aku lambat masuk, aku rela ponteng kelas dia dari masuk kelas.
HAHAHAAHAHHAHA
Tak nak aku nyanyi depan kelas. Malu siot (*suara tak sedap)
Harap this sem sir bagi carry mark banyak sikit okay
SAYA JANJI TAK PONTENG KELAS!!!

okay la sampai sini saja, besok kalau ada apa2 aku nak
share pasal kelas baru aku, baru aku update.
~SEKIAN~


Terima Kasih Baca Entry Aku, Like kalau Suka :p

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...