Gunting

Photobucket
Waaaa..Hari ini dh masuk kolej,tp belum study apa2 lg.
Yg aku bengang 2, pg td ptotnya kls FAR200 tp lec yg ptot masuk
tak masuk kls,mcm bodoh je dlm kls tnggu lec yg xdtg2.
Last2 1 kls decide tok blah je dr kls 2.

Lepas FAR aku ada kls BELL, dlm kls BELL pon xbljr pape
kita org just dgr apa sir Nadzeri bg tw pasal assessment, gila byk assmnt sem 4 ni.
Dan semuanya nak kene wt persentation..huhhhhh

Pukul 3.00 ptg aku ada kls MAF220,nmpk lec maf mcm ok.
Hrp2 dia sprti yg aku inginkan.. huk3
Itu jela rutin aku kt kolej hari ini.Tapi yg sbnrnya aku dh rimas dgn rambut aku 
yg dh pjng ni. Aku tak dpt nk gunting sbb cyg aku tak ada masa nk gunting.
Selama ni cyg aku la hair stylish tok aku.. HAHA

Korang jgn fikir hair stylish je ada brg sndri, aku pon ada beb.
Jgn ingat aku gunting rambut guna gunting kertas pulak.
HAHAHA

Nak tgk alatan kita org???





Hrp2 cyg aku cpt dpt cuti supaya cpt rambut aku di gunting sbb
AKU DAH RIMAS!!!!

Sem 4 kene study kuat sikit, aku nak try dpt pointer yg lbh okay dr skrg.
Aku dh penat la dipandang serong oleh segelintir umat 
manusia di Kolej Poly-Tech Mara,KL

Mentang2 aku bukan budak dekan korang buat tak nampak
aku dekat kolej. Yela sape la aku ni kan??
Hrrrrrrrmmmmmmmmmmm

Tak apa aku selagi boleh sabar aku akan sabar.
Okay la sampai sini je aku nak story.
~SEKIAN~







Terima Kasih Baca Entry Aku, Like kalau Suka :p

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...