Ayam Bakar Madu


Wah, lapar giler perut aku ni. Teringin makan ayam bakar madu la. 
Kalau la sayang aku ada mesti best kita orang bakar ayam kat luar rumah. HUHU. Kadang2 resepi kita orang menjadi kadang2 KO. HAHA
Apa2 pon tetap sedap. Hujung bulan nanti aku nak ajak dia beli barang buat ayam bakar madu.
Nampak macam sedap, So aku nak try la. Aku jumpa satu resipi yang simple giler.
Jom kita try ~


Bahan-bahan:
~ 1 ekor ayam
~ 1/2 serbuk lada
~ 1/2 cawan sos tiram
~ 1/2 madu
~ perasa (ajinamoto)

Cara-cara:
~ korang gaul jela sumea bahan2 tadi dengan ayam tu.
~ Pastu bakar, then makan.
 
*sayang cepat balik kita try buat ayam bakar madu ni :p

Terima Kasih Baca Entry Aku, Like kalau Suka :p

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...